Ingen data

Heej, hoppas ni alla har haft en grym jul för det har jag! Jag är uppe i Östersund och är inte så mycket vid deras data utan jag är mest inne på Ipaden för jag har fått simkort innan jag åkte upp hit :) Men sen firade vi jul här och fick julklappar och nu sitter jag här och bloggar. Hehe, idag var jag och köpte ett tangentbord på ONOFF! För pengar jag fick av min bouns farmor och farfar som vi är upp hos här.. Men det är grymt! Jag älskar det, det är ett sådant som på alla apple datorer! Så jävla grymt.. Annars fick jag kläder, pengar (mycket), smågrejer, presentkort, en sådan grej som jag kan ladda över bilder från min kamera eller iphone direkt till ipaden(as ballt).. Allt det vanliga :) Men jag älskar det, speciellt pengar för då kan jag köpa hur jävla mycket som helst och vad jag vill! Vi fick också ett Wii, fast i hela familjen liksom och typ 3 spel :) De är riktigt roligt! Men vi hörs senare för jag ska chatta lite på facebook och spela lite Wii, puss på er! Ps. Förlåt för inga bilder men det kommer typ inte bli några för de går inte att ladda över från ipaden. Men om jag går in på datan så ska ni får en bild :)

New proffe

Vad tycks? ♥

Bloggsugen

Heeej på er kära läsare. Sorry att jag inte har bloggat något men jag har haft fullt upp med allt men nu är jag as bloggsugen så nu kommer de tillbaka! Som sagt har de ju hänt en del grejer :D
Ja, de har med skolan att göra och att jag kanske ska byta. Min mamma ringde mig och sa att dom ville gärna ha mig men jag skulle pröva en dag efter lovet när jag kommer hem och sen måste jag bestämma mig på riktigt! WOHO :P Läskigt som fan..
Men idag ska jag på bio med Wendela och hon kommer snart hit. Har inga kläder på mig eller är inte klar för jag vakna 14.35, lyckat! Haha.. Puss ;)

Förlåt igen

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat men jag har helt enkelt inte haft något blogg sug... Förlåt! Det händer ganska mycket just nu i mitt liv och jag måste reda ut allt och sen kan jag berätta allt, jag lovar ;). Men hur har erat liv vart senaste dagarna då? Puss, hörs senare! ♥

Mår inte bra alls

Heej, nu är det mycket tidigt på morgen och jag ska inte gå till skolan nu innan jag ska till sjukhuset men jag kanske kommer efter.. Jag ska i alla fall prata med mamma för det har hänt något som jag måste prata med henne om och de kan jag inte skriva på bloggen just nu. Men kanske senare för det är något som kommer hända mer!

Haha, nyfikna nu kanske(?) Men hursom så ska jag till mammas jobb och sen ska jag hem till mamma för att vila, har ont i magen. Men jag kommer blogga mer senare idag och förlåt för dålig uppdatering... Jag är snart tillbaka med mer:D! Puss ♥

Julia Gustafsson

Jag älskar denna tjejen och vi har haft otroliga minnen! Vi har inte varit vänner länge men vi klickade direkt och jag ville dela med mig denna underbara tjej i min blogg. Och för att visa hur mycket jag älskar henne:D!

Du är en tjej som jag kan prata med exakt allt om för jag vet att du kan hålla det hemligt och kan stötta mig. Du har aldrig svikit mig och jag vet att du aldrig kommer göra det för du är den mest otroligt snälla person som jag har träffat! Du är som en skyddsängel men min skyddsängel och det är jag glad för! Jag tror att vi är skapade för varandra och vi har allt gemensamt. Vi tänker likadant! Du hjälper mig när ingen hjälper mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.. Det finns så mycket att säga om dig och jag börjar tappa ord! Jag vet att jag tjatar om hur otroligt grym du är men jag vill bara påminna dig så att du inte glömmer för det får du inte! Jag vill verkligen att du ska veta att du räddade mig för att gå under. Jag var nere i mörkret och du hjälpte mig se ljuset.. Jag ringer till dig när jag känner mig dålig och mår genast bättre! Jag är otroligt tacksam för det. Du gör min dag och jag vet inte vad min dag hade varit annars. Du är verkligen den mest äkta vännen som finns... Jag finns här för dig som du finns här för mig. Jag älskar dig Julia Gustafsson! ♥


Har ni saknat mig?

Heeeeeej kära vänner. Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknat er! Haha, nej men jag har inte haft något internet. Men nu fixade jag det! Aha, smart jag är va:D?

Woho, nu är jag i alla fall hemma med internet och kan blogga. Men jag har även läxor som alla andra som går i skolan har.. Haha, men jag mixar dom med lite tv, facebook och bloggande!
Puss ♥


Min "outfit" idag.. Eller lite av den! Hade ett par mörka jeans också:) Jag är så äcklig i ansiktet så jag tog en halvbild men ni får nöja er med att jag är ful.. Haha!


Sorry, sorry!

Hej, förlåt för att jag inte har bloggar idag men jag är hemma hos min pappa och internet funkar inte på datan det laggar sönder så jag är inne på mobilen och bloggar det här! Ska försöka fixa det men annars så kommer jag blogga imorgon efter skolan! Jag lovar, sorry :(. Puss på er!

Justin Bieber

Ja, nu kan jag ju börja berätta hur mycket jag älskar den här killen som heter Justin Bieber! Gud, jag bara älskar honom. Seriöst alla måste ju ha haft en liten crush på honom? Jag menar, han ser ut som en ängel, han sjunger som en gud, han är världens skönaste och snällaste kille:D!

Här är några videos som jag älskar på honom, enjoy! Säg till om du vill att jag ska skriva mer eller något specillet om honom som du inte vet och vill veta.. Puss ♥









Här är två bloggar som jag läser om Justin Bieber:

Första   Bieber   bloggen

Andra   Bieber   bloggen

Eclipse för andra gången

Hej, nu ligger jag i sängen och kollar på Eclipse för andra gången den här helgen. Shit, vad bra den är! Jag bara älskar alla vampyr grejer just nu. Det är det bästa som finns :D.

Hursom, så ska jag bara vara hemma idag och jag kommer snart skriva fler inlägg. Ville bara säga att jag lever! Puss ♥

Mig som liten

Ja nu ska ni få se på lite bilder på när jag var liten och var och åkte långfärdsskidor och snowbord typ? Och på min syrra och borsa! Hope you like it :). Måste vara förbereda er, jag var jävligt ful som liten! Puss ♥


















Saknar en vän

Denna söta och snygg vän saknar jag otroligt mycket! Hon är jätte söt och jätte snäll och jag träffade henne när jag var i Spanien med min pappa och när hon var med sin familj men våra föräldrar känner varandra så vi lärde känna varanda då. Super duper mysig tjej och jag saknar henne as mycket.. ♥ :D!
Klicka  här  för  att  komma  till  den  Paloma  Ingrossos blogg !
Snygg eller snygg(?) Njaa, SNYYGG:).

En ny dag

Godmorgon, idag är det en ny dag och mer bloggade! Hoppas jag får kvar lite läsare eftersom jag har ganska många igår. Det blev 70 eller 71 unika igår och det är 4 dagar sen jag började blogga :D. Taacckk!
Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag typ bara vara hemma för jag har lite ont i huvudet som vanligt och jag måste förbereda mig imorgon! Det är ju skola imorgon och jag har inte varit i skolan på 2 veckor typ pga av mitt huvud. Alla börjar ju undra vad som händer(?) :P

Puss ♥


Vilken föredrar du?

Här är mina profilbilder på facebook och nu har jag en fråga:).
Vilken tycker du jag ska ha, eller vilken tycker du är finast?







(Denna har jag just nu) Puss ♥

Fan vad boring

Hej, nu har jag jävligt tråkigt! Shit, man kan inte ha mer tråkigt.. Seriöst? Haha, men jag är jävligt glad för jag har haft denna blogg i 4 dagar tror jag och jag har nu redan 69 unika läsare. Och jag tror det kommer 1 eller 2 fler ;)
På sätt o viss har det varit min dag då alltså. Men som sagt, så sitter jag nu bara med min brosa i sängen och kollar på tv.. Det är bara vi hemma och min snarkade morfar. Njaa, inte mitt favorit ljud direkt!
Vi hörs mer senare för nu ska jag checka facebook men jag kommer att blogga mer idag för när det går bra med bloggningen så är det så jävla roligt att blogga! Tack söta ni :D. Puss ♥

Välkommen nya läsare!

Ja, välkommna nya läsare. Ser att det går uppåt.. Tummen upp!:D

Christelle Stenvinkel

Kolla in min kära väns blogg. Hon har den med en kompis! Jag saknar bruden hur mycket som helst, hon är en grym tjej! Puss på dig ♥
Klicka  här  för  att  komma  till  den  fina  bloggen

Barnvakt

Ja, just nu är jag barnvakt och kollar på film med brosan. Kollar på någon hundfilm på 5:an..? :P
Men jag tänkte bara skriva ett inlägg och jag har inte alls roligt. Skulle bli jätte glad om det var några mer som kommentera frågor på min frågestund! Var inte blyga. Kom igen! Hursom, så är jag super sliten och har inte så jätte mycket att göra så jag kommer blogga mer snart. Ska bara få något att blogga om, förslag kanske? Justin Bieber kanske, jag har ju inte visat hur mycket jag älskar den grabben än så det blir nog nästa. Bye ♥
Ja, eftersom jag är grymt ful och ofräsch just nu. Sjuklingen själv liksom! Men ni får i alla fall två kyssar från mig!

Grym blogg

Jag kollade just på en blogg som jag verkligen tycker var grym! Jag älskar Justin Bieber som kanske vissa andra av er också gör. Och om ni gör det så måste ni verkligen kolla in den här bloggen... Jag menar att den är grymt, det är helt otroligt skrivet så ni måste kolla in den ;) Puss
Klicka  här  för  att  komma  till  denna  grymma  blogg ♥

Plattat hår

Jag hade typ inget att göra så jag plattade håret bra och duschade så jag känner mig lite fräsh just nu :) Sköönt!
Jag har egentligen jätte lockigt hår. Men jag skriver mer senare vänner! Puss♥

Frågestund


Frågestund, frågestund! Ja, det blir väll bra att ha en frågastund nu såhär precis när jag har börjat blogga igen. Så fråga exakt vad ni vill och så kommer jag svara ärligt. Jag lovar! Och bästa frågan kommer jag få en länk :)

Yeah, så som sagt fråga på. Va inte blyg, för jag är inte farlig. Puss ♥

Eclipse

Snart ska jag lägga mig i sängen med min syrra och kolla på Eclipse.. Och jag ska fixa lite mer med bloggen. Som ni kanske ser så har jag ändrat lite runt och sådant. Och om ni tycker jag ska ändra på något skulle jag vara mycket glad om ni gav mig tips :)

Men jag kommer blogga mer snart för jag ska först bara byta data och gå in till min syrras rum. Puss på er ♣


Bloggar från iPaden

Hallu, just nu bloggar jag på från min iPad. Hehe, det är as härligt... Trodde man inte kunde göra det liksom! :) Men nu är jag bara hemma och ska snart kolla på Eclipse som jag precis var och hyrde med syrran. Mysigt antar jag! Aja, ska busa lite med brosan nu när jag mår lite bättre och inte har en migrän attack. Haha, men jag bloggar mer senare. Så hade grymt så länge! Puss

Fredag

Ska man vara glad eller inte? Det är fredag men jag är sjuk och är inte med vänner så jag vet inte. Är inte så jätte glad för att det är fredag.. :P
Men vad gör ni..? Själv sitter jag hemma och bara tråkar med familjen. Vet inte vad jag ska göra. Vila och kolla på tv och hålla på med datan antar jag liksom.. Men vi hörs senare nördar. Puss ♥

Vampire Diaries

Just nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries som är det bästa pogrammet som någonsin funnits. I kinda love it! Eller jag mer än älskar det. Grymt, säger jag bara. Jag menar; Hur snygg är inte Damon? OMG. Men hursom så ska jag kolla vidare och sen så kan jag blogga mer. Okay? Deal. Puss :)


Ska snart till pappa

Hejsan, snart ska jag hem till pappa för att vila lite där och vara med honom lite. Ska bli mysigt. Känner mig inte riktigt ok så jag tror att jag för det mesta bara kommer vila! Skulle egentligen ligga inne på sjukhuset idag och "bo" där men inatt kommer jag väll säkert hur som åka dit eftersom dom inte gav mig några tabletter. Men jag bloggar mer sen! Puss :)
Haha, kolla min mun.. Vampyr kanske, grr! ♥

Sjuk, alltid mig

Ja, hej! Jag är sjuk idag precis som jag har varit hela veckan och veckan därpå. Vad ska man säga? Jag har värsta problemet med skallen. Då menar jag inte att jag är mongo utan migrän fast ändå inte migrän för migräntabletter hjälper inte mig! Det är jätte komplicerat, vill helst inte tänka på det men det gör jävligt ont liksom :(

Hursom, så är jag jätte trött men jag ska försöka att inte sova. Ska egentligen inte hålla på med datan heller för det ger mig huvudvärk eller nåt men jag kan inte låta bli och är hur bloggsugen som helst! Men jag ska kanske med min pappa lite och vara med honom så jag försöker bli piggare och så att jag kan gå till skolan nästa vecka :) Det som är jobbigt är att jag har varit borta så länge och håller inte direkt kontakt med nån av mina vänner men det får lösa sig. Det jag ska tänka på nu är ett sätt att stöta bort migränen.


Jo, juste. Jag heter Stella och så här ser jag ut!


Ny blogg till min värld

Hejsan svejsan! Nu har jag en ny blogg som jag gillar. Haha, nä men jag har designat den lite igår och idag är faktiskt ganska nöjd... Ville ha något enkelt bara! Hehe, men jag ska fortsätta bygga på den eller vad tycker ni? Aja, men nu ska jag kolla lite hur man gör lite små coola grejer och sen kommer jag tillbaka med mer!

Ps. Jag berättar allt info om mig senare när ni får läsa om min vardag osv.

RSS 2.0